Inge Land

Hoe meld ik me aan?

Vanaf de zomervakantie heb ik besloten een half jaar vrij te nemen (behalve van de Verdiepingscursus). De praktijk zoals ik die in de afgelopen 35 jaar heb neergezet, met o.a. psychotherapie, coaching en Familieopstellingen laat ik los. Hierdoor komt ruimte voor het nieuwe en voor hoe ik in 2020 verder wil. In deze levensfase wordt steeds duidelijker dat ik me wil afstemmen op mijn bezieling en minder op ‘moet’ dingen.

Begin 2020 ben ik van plan om de ‘werk’ draad weer op nemen. Ik verwacht op dit moment dat opstellingen, jaartrajecten en korte consulten daar zeker onderdeel van zullen zijn. Maar wie weet ontstaat er wel iets heel nieuws? Via een winter Nieuwsbrief breng ik je daarvan op de hoogte.

Als u zich aanmeldt voor een consultatiegesprek, kan dat een eenmalig consult zijn of een eerste gesprek om te kijken wat er speelt in uw leven en wat daarvoor nodig is. We gaan van twee kanten onderzoeken of er een goede samenwerkings-chemie is en of ik de deskundigheid in huis heb die u nodig heeft.

Misschien zijn dat  gesprekken of bv. een Familieopstelling bij mij, maar het kan ook zijn dat ik u doorverwijs om elders te rade te gaan voor een vervolg. Het is belangrijk dat u zich in goede handen voelt en met mij een tijdje op reis wilt om uw innerlijke wereld meer op orde te brengen en daarmee ook de uiterlijke omstandigheden te verbeteren. U gaat een nieuwe balans opmaken, op zoek naar: wat wil ik echt en wat heb ik er voor over. Belangrijk is dat u zich realiseert dat de mogelijkheden voor een oplossing in uzelf zitten, ook al zijn de problemen soms door anderen veroorzaakt.
Dat vraagt niet alleen inzet en moed, maar ook een investering in tijd en geld.