Inge Land

Consulten, een jaartraject of een individuele Familieopstelling

Wil je graag dat iemand een keer met je meekijkt, luistert en vragen stelt die bij jou niet opkomen? Je kunt bij mij terecht voor een of enkele consulten, supervisie of een individuele Familieopstelling. Wil je een commitment en meerdere gesprekken over een jaar verdeeld dan biedt het jaartraject (bv 5 gesprekken) een mooie plek om bij je zelf stil te staan en inspiratie op te doen. 

In een gesprek kun je op zoek gaan naar een nieuwe ingang ten aanzien van een actuele levensvraag. Gevangen geraakt in je eigen verhaal over je leven vernauwt je bewustzijn en verlies je het contact met je ziel en met wat je bezielt. En of je nu hulpverlener bent of cliënt, het komt steeds weer aan op onze bezieling en zingeving. Als je die kwijtraakt ontstaat er spanning en stress waardoor je vastloopt in je vertrouwde overlevingsmechanismes. Wil je daar uit komen en je vragen of problemen weer in beweging krijgen, dan vraagt dat om ontvankelijkheid, open blijven staan voor nieuwe ervaringen, inspiratie en/of kennis. Ik bied je een plek om samen met mij op zoek te gaan naar nieuwe betekenis, openingen en ervaringen. De relaties die we met anderen familie, naasten, collega’s en medemensen hebben kunnen naast rijk en vervullend evengoed moeilijk, ingewikkeld en pijnlijk zijn. Als dat lijden op de voorgrond komt te staan in plaats van het verlangen, kan een gesprek, of opstelling helpen om in contact te komen met de onderstroom, de bezieling van je leven. Zo kan lijden een weg worden naar bewustzijn. 

Mijn motto: De verbinding maakt het verschil.

Als we de verbinding met ons zelf verliezen, niet meer voelen wat ons goed doet of wat we willen, verliezen we ons kompas in het leven, het contact met onze essentie en daarmee ook de verbinding met de ander. Ik ben bereid dat contact met je aan te gaan zodat jij de verbinding met je zelf kunt herstellen: in vrede met wie je allang bent. Aanvaarding in verbondenheid dat is voor mij geluk.

Kosten:
Een consult €85; €115; €145,-
Individuele opstelling: €145; €175; €225,-
Jaartraject exclusief een Opstellingen-workshop €500,-,
Jaartraject Inclusief een Opstellingen-workshop €750,-

Aanmelden: Info@ingeland.nl