Inge Land

Nieuw

Ruim 35 jaar heb ik gewerkt als psychotherapeut en was een van de pioniers in Nederland die met grote regelmaat familieopstellingen aanbood. Nu beperk ik mij tot coaching en verdiepende gesprekken, waarbij je nieuwe inspiratie op doet voor de thema's die je bezighouden.  Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een systemisch consult en/of een individuele familieopstellingen. De beperkingen door de Corona crises betekent voorlopig geen workshops. Voor iedereen die door de huidige verslechterde economische omstandigheden het finaceel moeilijk heeft kunnen we in overleg een passend tarief afspreken. Ik ben telefonisch wel bereikbaar, ook voor een consult. In overleg zijn er 'face to face' consulten en individuele opstellingen mogelijk waarbij we afstand bewaren en beide gezond moeten zijn. Psychotherapie is echt verleden tijd en de frequentie van de workshops Familieopstellingen zal in de toekomst wat minder zijn. Ik wil me meer gaan toeleggen op opstellingen middagen voor ouders met vragen over hun kind. Dit kan echter pas weer zodra het verantwoord is om groepen te geven. Mensen die graag een afspraak willen maken voor een individuele opstelling, een consultatie of een gesprek kunnen dat via een mailtje of telefonisch laten weten. Dan kijken we wat mogelijk is. Zodra de data van de workshops bekend zijn vindt u die in de agenda.

Nieuw in mijn agenda is de workshop Systemische Supervisiegroep en Opstellingen-middag voor ouders met vragen over hun kind. Voor meer informatie zie het kopje aanbod.

Gezien het feit dat mijn situatie veranderd is, heb ik ten aanzien van mijn honorarium ruimte voor aanpassingen als de kosten een bezwaar zijn. Toen ik begon met werken werd de hoogte van het honorarium bepaald door wat wij als gezin nodig hadden. Vele jaren daarna heb ik mijn honorarium aangepast aan de normen van mijn beroepsgroep. Nu ben ik toe aan een vorm waarbij ik rekening houd met wat ik nodig heb, in relatie tot de inzet en kosten die ik maak en hetgeen de cliënt kan betalen. Dat betekent een flexibel bedrag in drie tarieven

Collega's waar ik naar verwijs voor Individuele therapie en relatietherapie

Roeland van Niele: www.therapie-roelandvanniele.nl  Nijmegen Vuurvlieg (individuele

Pyta va de Weg: www.pytavandeweg.nl Arnhem (systemisch coaching en stress gerelateerde klachten)

Frans Kampshoff: www.franskampshoff.nl  Gennep  (individueel en relatietherapie)

Rob Holdrinet: www.robholdrinet.nl  Nijmegen, Vuurvlieg 

Tonny Sikkes zet haar praktijk voort in Hoorn en blijft vindbaar onder www.tonnysikkes.nl