Inge Land

Praktische infomatie

Individuele sessie   60   minuten
Individuele  systemische sessie   ongeveer 90 minuten
Partner relatietherapie:   max 90 minuten
Supervisie:   50- 60 minuten

Deze kosten zijn tot de zomer 2021.

Het verzoek is om de kosten voor een intake/consultatiegesprek ter plaatse te voldoen (€ 145, €115 of €75). Deze bedragen gelden als je het zelf betaalt. Wordt het door de werkgever of een instantie betaald dan gelden er andere tarieven. Je krijgt een kwitantie mee of toegestuurd. De kosten voor vervolggesprekken worden in het eerste gesprek afgesproken. De kosten zijn zowel afhankelijk van je eigen situatie en afhankelijk van de duur van de sessies die wordt afgesproken. 

Hieronder vind je een aantal namen waar ik naar doorverwijs. Informeer bij je verwijzer of huisarts voor andere namen of onderzoek of de onderstaande mensen iets voor je kunnen betekenen.

Voor Familie opstellingen en coaching

Pyta van de Weg  www.pytavandeweg.nl 

Ingrid Vlemmings: www.levenmetgemis.nl Utrecht Nijmegen en Den Bosch
Elly te Brake: www.ellytebrake.nl Bussum
Marie Jose Rietdijk : 0618520041 Individuele opstellingen
WEL opstellingen: www.welopstellingen.nl Amersfoort

Individuele en relatietherapie

Frans Kampshoff: www.franskampshoff.nl Gennep
Rob Holdrinet: www.robholdrinet.nl Nijmegen,Vuurvlieg  


Individuele therapie/ coaching:

Roeland van Niele, www.therapie-roelandvanniele.nl, Nijmegen, Vuurvlieg

Pyta van de Weg www.pytavandeweg.nl Arnhem


Een afspraak afzeggen

Een afspraak kan tot 48 uur van te voren afgezegd of veranderd worden. Zo niet, dan worden de kosten van het consult gedeeld. De reden van afzegging is hierop niet van invloed.


Bereikbaarheid

Voor informatie, vragen, het maken, wijzigen of afzeggen van afspraken kunt u het beste bellen en een boodschap inspreken op nummer 024-3788738 of een mailtje sturen.

Bereikbaarheid Inge Land: inspreken op het antwoordapparaat zodat u teruggebeld kunt worden. Telefonische bereikbaar op dinsdagochtend van 8.30 uur tot 9.00 uur op nummer 024-3788738

Privacy verklaring
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet 'Algemene verordening gegevensbescherming' (AVG) van toepassing. De AVG is een inspanningswet waar alle organisaties in Nederland aan moeten voldoen. In de Privacy verklaring die je “hier” kunt lezen staat welke gegevens ik opsla, waarvoor en wat ik er mee doe.