Inge Land

Nieuwsbrief

In de herfst Nieuwsbrief heb ik de Inspiratiedagen aangekondigd als een vaste groep die 4 keer twee dagen bij elkaar komt om zich te verdiepen en te laten inspireren met opstellingen. Het wordt nu mogelijk om je ook voor één tweedaagse op te geven.In iedere tweedaagse is er een thema wat als leidraad dient, in co-creatie met wat de deelnemers meenemen én ontstaat in de groep op dat moment. De eerste twee daagse start op 28 en 29 januari 2022.

Heb je zin en tijd, spreekt het thema je aan, geef je dan op via het inschrijfformulier op de website: www.ingeland.nl . 

INSPIRATIE DAGEN 2022

28 en 29 Januari: ‘Lemniscaat LIP’. We gaan voorzichtig verkennen wat voorbij of vooraf aan ons leven gezien wil worden voor ons leven NU. Hoe nemen we de volle verantwoordelijkheid voor ons leven en hoe draagt het bij om de dood daarbij een plek te geven?         

25 en 26 Februari: ‘Wat vraagt het Leven van mij?’ en ‘wat vraag ik van het Leven?’ Laten we het leven in ons toe, waar stemmen we op af? Wat beweegt ons eigenlijk en wat is heel eigen aan ieder van ons? 

8 en 9  April: ‘Gezondheid en de Ziel’. Als ons lichaam zich meldt wat nu? Vraagt iets om aandacht? Is het een kans om ‘beter’ te worden, tot ons zelf te komen? Wat is dan belangrijk, wat is helpend en mogelijk? 

24 en 25 Juni: ‘Aanvaarding, overgave, verzet, strijd’. Hoe benader je genegenheid, liefde en pijn, onrecht, onwaarheid. 
Wanneer blijf ik, aanvaard ik en wanneer ga ik of vecht ik, voor of tegen? 

We laten ons inspireren door het thema en hoe dat resoneert bij de deelnemers. Door het opstellen met representanten krijgt de ziel een eigen taal. Die taal leren verstaan en waarnemen is steeds weer boeiend. Er ontstaat meer bewustwording en we ontdekken we wat we voor elkaar, voor onszelf en voor het geheel in teweeg kunnen brengen. Niets hoeft opgelost te worden. Alles begint met aandacht voor wat ons beweegt, ontroert, ontregelt, pijn doet én voor dat waar we naar verlangen. De vragen die daarbij horen én ons verlangen zullen ons leiden met ruimte voor een spirituele dimensie.

Kosten voor 4 workshops: €1200,- inclusief inschrijfgeld €45,- lunch, koffie en thee. Losse workshop€300,-

Inschrijving via het aanmeldingsformulier op de website. De annuleringsvoorwaarden vervallen voorlopig omdat je om gezondheidsredenen af moet kunnen zeggen.

Heb je nog vragen neem dan alsjeblief contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Inge Land

Hieronder vind je mijn Nieuwsbrieven van de afgelopen jaren.