Inge Land

Inschrijven workshops

Algemene voorwaarden van toepassing op inschrijving en aanmelding

Inschrijving
Inschrijving voor een van onze workshops geschiedt door het inschrijfformulier volledig ingevuld aan ons te retourneren. Na ontvangst van je inschrijfformulier sturen we je een aanmelding bevestiging waarin staat of er nog plaats is of niet. Als er plaats is maak je het inschrijfgeld van €45,- of het totale cursusbedrag over op rekeningnummer NL46 TRIO 0254 8231 57 t.n.v. Psychologenpraktijk Inge Land. Hiermee bevestig je je inschrijving en ga je tevens akkoord met onze algemene voorwaarden. Als de workshop vol is kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Vervolgens word je gebeld/gemaild als er een plekje vrij komt en kun je dan beslissen of je mee wilt doen of niet.

Annuleringsvoorwaarden:
Tot 2 weken voor aanvang van de workshop ontvang je het cursusgeld minus € 45,-retour of je betaalt €45,- annuleringskosten als het cursusgeld nog niet is voldaan. Meld je je daarna af, dan blijf je het volledige workshopbedrag verschuldigd. De reden waarom je afbelt is hierop niet van invloed. Vervanging door iemand anders is in overleg altijd mogelijk. 

Ben je op dit moment in psychotherapie dan heb je jouw deelname aan een van onze workshops met je therapeut besproken.
Heb je twijfels of vragen over deelname, neem dan telefonisch contact op. Je kunt ook een afspraak maken voor een consult over je deelname of over een persoonlijke vraag.

Privacy Verklaring
Vanaf 25 mei 2018 is de "Algemene Verordening Gegevensbescherming" (AVG) van toepassing. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel je persoonsgegevens nog beter te beschermen. In de Privacy Verklaring kun je lezen staat welke persoonsgegevens waar worden gebruikt, voor welke doeleinden en hoelang ze worden bewaard.