Inge Land

Workshop LIP-opstellingen

Begeleiding: Inge Land

Data Keuzetarief opstellingen LIP opstellingen: 
Zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021

Keuze tarief Opstellingen (LIP en Familieopstellingen)
Vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus 2021

Tijd: Begintijd vrijdagochtend en zaterdagochtend om 9.30 uur, eindtijd tussen 17.00 en 18.00 uur, afhankelijk hoe de opstellingen lopen. Vrijdag streef ik naar 17.00 uur.

Helaas zijn alle workshops vol. Er is alleen nog plek op de wachtlijst. Als je op de wachtlijst wilt kun je dat laten weten door het inschrijfformulier in te vullen met daarop vermeld voor welke workshop je op de wachtlijst wilt. Dan word je gebeld/gemaild als er iemand uitvalt en kun je dan beslissen of je mee wilt doen of niet.

Tijd: Begintijd zaterdagochtend en zondagochtend om 9.30 uur, eindtijd tussen 17.00 en 18.00 uur, afhankelijk hoe de opstellingen lopen. Zaterdag streef ik naar 17.00 uur.

Plaats: De Vuurvlieg, 2de Oude Heselaan 179a

Kosten: inclusief koffie, thee. Wegens Corona wordt er helaas geen lunch geserveerd. Neem zelf een lunch mee of ga even langs de bakker of een terrasje. 

Als dank dat ik dit prachtige werk jaren heb mogen doen, wil ik in juli en augustus 2021 workshops aanbieden met een keuzetarief. Je betaalt wat het je waard is en wat kan binnen jouw budget. De winst gaat naar ‘HET LAND VAN ONS’ (zie website). Wilde je altijd nog een keer, schrijf je dan nu in door €45 over te maken en het inschrijfformulier op te sturen. Het afscheidsgebaar geldt voor (pandemie afhankelijk) juli en augustus.

Aanmelden voor de workshops: Via het inschrijfformulier op deze website.