Inge Land

Praktische infomatie

Individuele gesprekken € 115,- 60 minuten
Individueel consult Familieopstelling: € 160,- 90 minuten
Partner relatietherapie: € 150,- 75 minuten
Supervisie: € 125,- 60 minuten

Het verzoek is om de kosten voor een intake/consultatiegesprek ter plaatse te voldoen (€ 115). U krijgt een kwitantie toegestuurd. De kosten voor vervolggesprekken zijn afhankelijk van de duur van de gesprekken die wordt afgesproken. 

Vanaf 1 januari 2019 heb mijn lidmaatschap van de NVPA en RBCZ opgezegd. Dat betekent dat er vanaf 2019 geen gedeeltelijke vergoeding meer is via de aanvullende zorgverzekering en er dus niks meer vergoed word. Helemaal uit de zorg, geen verwijzing meer naar diagnoses en beter moeten worden. We zijn goed zoals we zijn. Een heel proces, ik heb het stapje voor stapje gedaan!

Een afspraak afzeggen

Een afspraak kan tot 48 uur van te voren afgezegd of verandert worden. Zo niet, dan wordt het consult in rekening gebracht. De reden van afzegging is  hierop niet van invloed.


Bereikbaarheid

Voor informatie, vragen, het maken, wijzigen of afzeggen van afspraken kunt u het beste bellen naar het secretariaat, meestal bereikbaar van maandag t/m woensdag tussen 9.00 en 13.00 uur op nummer 024-3788738. Wegens de feestdagen is het secretariaat gesloten tot 7 januari 2019

Bereikbaarheid Inge Land: inspreken op het antwoordapparaat zodat u teruggebeld kunt worden. Telefonische bereikbaar op dinsdagochtend van 8.30 uur tot 9.00 uur op nummer 024-3788738

U kunt ons uiteraard ook altijd e-mailen: info@ingeland.nl

 

Privacy verklaring
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet "Algemene verordening gegevensbescherming" (AVG) van toepassing.De AVG is een inspanningswet waar alle organisaties in Nederland aan moeten voldoen. In de Privacy verklaring die je “hier” kunt lezen staat welke gegevens ik opsla, waarvoor en wat ik er mee doe.

“Als lid van de NVPA beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht wordt gesteld.

Dit is het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben.” Je kunt dan deze download erbij vermelden: Reglement Geschillencommissie.

‘Heeft u een klacht en komen wij er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot mijn beroepsorganisatie NVPA