Inge Land

De Vuurvlieg

Verhuur van groepsruimte en kamers

Dit praktijkpand is gebouwd in 1999 met als doel een inspirerende en rustige ruimte te creëren voor het geven van cursussen, workshops, trainingen, deskundigheidsbevordering, coaching en therapieën voor individuen en groepen van ongeveer 25 personen.

Docenten, psychotherapeuten, artsen en gezondheidswerkers kunnen hier, zowel individueel als in groepsverband, in alle rust met mensen werken aan gezondheid, welzijn en ontwikkeling.

vuurvlieg De Vuurvlieg biedt zo ruimte aan uiteenlopende activiteiten: individuele therapie en coaching; groepstherapie, scholing en trainingsdagen in kleinere groepen. Door de kleinschalige opzet bent u in de weekends bijna altijd alleen met uw groep in de Vuurvlieg waardoor u een maximum aan privacy geniet; door de week is de ontvangstruimte gemeenschappelijk.

Waarom ‘de Vuurvlieg’
Een vuurvliegje geeft een klein lichtje in het donker op die momenten dat het gevonden wil worden door een ander vuurvliegje….. Eenmaal samen geven ze met zijn tweeën meer licht dan ieder afzonderlijk! Een bescheiden lichtje, maar verrassend en lichtgevend als je het tegenkomt. Als de Vuurvlieg daar aan kan bijdragen, heeft het zijn doel bereikt.

vuurvlieg